martes, 16 de noviembre de 2010

LA LLAMPS I TRONS

La Llamps i Trons vol ser una gota més en la lluita contra el sistema establert, en aquest blog podràs trobar comentaris personals, crítiques de cine, receptes veganes per llepar-te els dits, comentaris de la situació política i social que ens influeix, i escrits en general que et poden semblar o no interessants pero que aquí hi seran per a que els pugeu llegir i opinar. A més d'això, podreu tambè trobar entrevistes a grups de la escena alternativa catalana, nacional i europea. Referencies de concerts i discs. Lletres de cançons amb un missatge concret que poder després treballar entre tots i en definitiva aprendre entre tots de tots.

La ideia es anar fent recopilacions mensuals dels blogs que semblin més interessants i fer-ne una publicació en format paper i una en versió digital però no en format de blog. Però aixo poquet a poquet.


Per participar-hi, si vols dir la teva, si vols que surti el teu cometari sobre alguna idea relacionada amb la música o amb els drets socials o amb el que et piqui, envía la teva idea a:

lallampsitrons@gmail.com


Aquest blog es totalment anónim, a partir d'ara comença la nostra lluita.

http://www.youtube.com/watch?v=QzcvlGnWaSQ&feature=related

No hay comentarios:

Publicar un comentario